Resource limit is reached errors?

General information on site issues. Here is where you moan about stuff not working, basically.

Moderators: AB&M, skip

Resource limit is reached errors?

Postby Rosie_t_Riveter » 29 Jul 2011, 07:01

I'm trying to search in product recommendations and keep getting this error. I thought the techies might like to know (well, like might be stretching it but ykwim!)

Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
Apache/2.2.19 (Unix) mod_ssl/2.2.19 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at www.babyledweaning.com Port 80
TheWriggler - Aug 2009
BabyBean - March 2012
Rosie_t_Riveter
 
Posts: 7783
Joined: 13 Jan 2010, 09:47
Location: South East London

Re: Resource limit is reached errors?

Postby TPM » 29 Jul 2011, 07:13

I got this message yesterday when I tried something. I gave up and came back later and didn't get it any more so thought it was fixed but I'm not sure I have tried to get to the thing I was trying to get to when it happened IYKWIM.
DD1 05/08, DD2 01/10 & DD3 04/12
TPM
 
Posts: 3083
Joined: 10 Nov 2008, 09:03

Re: Resource limit is reached errors?

Postby jvnt » 29 Jul 2011, 07:20

I've got it a couple of times, always at the same time of day I think it's usually when you guys all wake up in the morning and check the forum :D
jvnt, mother to The Boy, August '09, Baby Dragon, January '12 and HP May '14.
jvnt
 
Posts: 3667
Joined: 16 Feb 2010, 01:41

Re: Resource limit is reached errors?

Postby PerpetualMadness » 29 Jul 2011, 07:26

I posted about this a couple of weeks ago. Think the techies may be busy with their real lives and jobs! :scream ;)
PerpetualMadness
 
Posts: 17893
Joined: 13 Oct 2007, 20:37

Re: Resource limit is reached errors?

Postby Nix » 29 Jul 2011, 07:37

I've had this a few mornings...
Very proud mummy to three little stars:

Harvey born January 2009
Jasper born October 2010
Pippa born January 2013
Nix
 
Posts: 6397
Joined: 28 Apr 2009, 16:11
Location: Eccles, Manchester

Re: Resource limit is reached errors?

Postby Eli » 11 Sep 2011, 12:55

I'm getting it quite often too.
Eli
 
Posts: 3546
Joined: 16 Sep 2007, 16:56
Location: Bristol

Re: Resource limit is reached errors?

Postby camper » 11 Sep 2011, 14:06

Me too occasionally. I just try again after a few minutes and it seems ok again.
camper
 
Posts: 5107
Joined: 11 Sep 2008, 16:39
Location: Queensland, Australia

Re: Resource limit is reached errors?

Postby Jem » 30 Sep 2011, 07:40

Thanks all for making a note. I think traffic has been higher at the forum this month because the bandwidth usage is up too - guessing we're hitting some limits somewhere. I'll look into it and see what I can do.
Resident geek. Mum to Isabel; Nov '09, & Oliver; May '12.
Jem
 
Posts: 402
Joined: 29 Apr 2010, 16:24
Location: Shropshire


Return to Site Matters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users